Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave i postanu članovi Kluba. Poziv je otvoren i za studente koji se ranije nisu bavili ovim sportom, kao i za veslače koji bi želeli da nastave svoju veslačku karijeru tokom studiranja na Univerzitetu u Beogradu.

Orijentisani smo na organizaciju treninga i nastupe na domaćim i međunarodnim studentskim regatama. Pored toga, Klub promoviše volonterizam i aktivizam, zdrav načina života, razvija sportski duh i neguje timski rad, čime razvija ličnost i fizičku kondiciju svojih članova, kroz izazove koji pruža sport.

Veslački treninzi se organizuju pet puta u toku nedelje, utorkom, sredom, četvrtkom od 18h, a vikendom od 10h na Adi Ciganliji sa izlaskom na Savu (lokacija Beogradskog kupatila).

Prijavu (ime i prezime, naziv fakulteta, e-mail i broj telefona) poslati na: veslanjebu@gmail.com ili office@vkbu.org

14. септембра 2016. 1 komentar

One Coment, RSS

 • Dimitrije Lukic

  says on:
  15. октобра 2019. at 22:46

  Postovani,
  student sam na prvoj godini Prirodno-matematickog fakulteta u Beogradu i zainteresovan sam da nastavim sa veslanjem. Od 2015 godine aktivno veslam za VK Graficar, a sada bih nastavio da veslam za VK Univerziteta. Zamolio bih vas za dodatne informacije oko uclanjenja .

  Srdacan pozdrav
  Dimitrije Lukic

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-61986124-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');