Maribor 13. septembar 2015.

Proteklog vikenda u Mariboru je održana 37. međunarodna veslačka regata na kojoj su nastupala 22 kluba iz 6 država (Slovenija, Hrvatska, Italija, Austrija, Mađarska i Srbija). Naš osmerac u sastavu: Filip Sovilj, Andrija Petković, Miloš Trumić, Miloš Mirković, Dušan Veljković, Anando Samardžija, Ivan Stanišić i Pavle Stanković, je pobedio u trci na 1000 metara u kategoriji studenata sa vremenom 2:56,8, a u seniorskoj kategoriji je osvojio drugo mesto sa vremenom 3:12,2.

“Postigli smo odličan rezultat, ali ima još prostora za napredak čime će se dodatno ubrzati čamac. Svakako ova regata predstavlja sjajno iskustvo i podsticaj za predstojeće Državno prvenstvo narednog vikenda u Beogradu”, izjavio je Pavle Stanković, štroker muškog osmerca.

Osmerac VK BU je imao podršku i drugih članova iz našeg kluba, koji su im se pridružili na ovom putovanju.

“Atmosfera u ekipi je bila stvarno sjajna, svi smo se lepo slagali i družili i to je glavni razlog što sam odlučila da pođem u Maribor zajedno sa svojim suveslačima, bez obzira što se ja nisam takmičila na ovoj regati”, istakla je Marina Mladenović, članica VK BU.

Ovaj uspeh čini još većim činjenica da je tim uspeo da se uvesla za veoma kratko vreme zajedničkog treniranja, što daje motivaciju svim članovima Kluba za naredna takmičenja.

 

15. септембра 2015. Nema komentara

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-61986124-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');