Veslački klub „Beogradski univerzitet“ osvojio je zlatnu medalju na Internacionalnoj univerzitetskoj regati osmeraca „Novi Sad 2015“, održanoj 8. oktobra na Dunavu.
Osmerac Veslačkog kluba „Beogradski univerzitet“ osvojio je prvo mesto ispred osmeraca Univerziteta u Novom Sadu i Medicinskog fakulteta iz Zagreba. U trci su učestvovale još dve studentske posade Univerziteta u Zagrebu kao i posada veslačkog kluba „Grafičar“ iz Beograda.
Za veslački klub Beogradski univerzitet nastupili su: Filip Sovilj, Gvozden Babić, Andrija Vojnović, Uroš Vojnović, Kristijan Stefanović, Dušan Veljković, Nikola Mitrović, Filip Prodanović i Ivan Stanišić.
Takmičenje je održano po izuzetno hladnom vremenu i jakom vetru, sa startom kod Šodroša i ciljem kod Veslačkog kluba „Danubius 1885“. Na takmičenju su izveslane dve trke. U prvoj je nastupilo šest osmeraca studenata, a u drugoj tri osmerca studetkinja.

 

2. новембра 2015. Nema komentara

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-61986124-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');