Tradicionalno novogodišnje trčanje oko jezera održano je i ove godine. Veliki broj članova se okupilo u nedelju 27. decembra kako bi učestvovali u ovoj manifestaciji. Na taj način, simbolično je obeležen i završetak 2014. godine.

Već od samog jutra u prostorijama našeg kluba bila je vesela atmosfera. Svi su sa nestrpljenjem čekali 12 sati, kada počinje trčanje. Pre samog trčanja, obavezno je fotografisanje sa klubskim obeležjima.  I tokom trčanja, pravile su se kratke pauze radi fotografisanja.

Nakon završetka trčanja, u klubu se kuvalo vino i jeo roštilj. Za sam kraj, bilo je obezbeđeno i gledanje filma.  Ceo dan je protekao u prazničnoj atmosferi.

 

29. јануара 2015.
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-61986124-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');