Podržite Veslački Klub Beogradski Univerzitet kroz sponzorstvo, donacije ili učlanjenjem u Klub čime postajete počasni član Kluba. Podrška javnosti, pojedinaca, kompanija i organizacija, pomaže nam da izgradimo i održavamo Klub sa ciljem promovisanja zdravog načina studiranja na Univerzitetu u Beogradu i time doprinesemo stvaranju boljeg okruženja i društvene zajednice u kojoj živimo.

Od osnivanja do danas, Veslački Klub Beogradski Univerzitet razvijao se uz poklone i finansijsku podršku onih koji su delili našu viziju Kluba kao zdravog i inspirativnog mesta za mlade ljude koji predstavljaju budućnost naše društvene zajednice a u cilju promovisanja zdravog načina studiranja na Univerzitetu u Beogradu. Podrška Vas darežljivih, društveno odgovornih pojedinaca, grupa i preduzeća i dalje je od vitalne važnosti za Klub.

Naš najveći san, i najveći finansijski izazov, je omasovljavanje veslanja kao pravog univerzitetskog sporta na Univerzitetu u Beogradu, dostupnog i namenjenog svim studentima i ostalim zainteresovanim građanima. U skladu sa tim, izgradnja Kluba i nabavka skupocene veslačke opreme jedan je od prioriteta za koji nam je potrebna Vaša podrška. Kako bismo ispunili dati san, Vaše donacije ulažemo u nabavku opreme, čamaca, oraganizaciju i učestvovanje na studentskim veslačkim takmičenjima (regatama), održavanje i vođenje Kluba i promociju veslanja po fakultetima.

Ako želite da donirate sredstva za izgradnju i opremanje veslačkog Kluba sportskom opremom i čamcima, projekte, svakodnevne aktivnosti i programe to možete učiniti uplatom na račun 205-111700-26, Veslački Klub Beogradski Univerzitet, Jove Ilića 154, PIB 104655094, sa naznakom “Za donacije”. Za donacije i sve dogovore vezano za mogućnost ciljanog ulaganja sredstava u sadržaje i namene koje Vi odaberete, kontaktirajte office@vkbu.org.

Donirajući Klubu, ulažete u budućnost ove zemlje!

Kao prvi studentski veslački klub u Srbiji, Veslački Klub Beogradski Univerzitet od svog osnivanja 2006. godine promoviše, edukuje, organizuje i popularizuje veslanje kao jedinstveni univerzitetski sport na Univerzitetu u Beogradu. Počeli smo od ideje, organizovali treninge, oformili ekipe, učestvovali na regatama i takmičenjima u zemlji i inostranstvu, sagradili prostorije Kluba i nastavljamo sa vizijom omasovljavanja veslanja kao zdravog načina studiranja i motivacije mladih za bolju i zdraviju budućnost.

Naš cilj je da, kao i do sada, budemo centar okupljanja i inspiracije za mnoge mlade ljude Univerziteta u Beogradu koji predstavljaju ključnu kariku u građenju bolje i zdravije budućnosti.

Pozivamo Vas da kao pokrovitelj, finasijski potpomogete realizaciju naših projekata, programa, i doprinesete stvaranju poslovne svesti kojom se podstiču društveno odgovorne aktivnosti. Jačajući neraskidive veze između društvene zajednice, sporta i privrede, sigurni smo da će u Srbiji društveno odgovorna svest postati zdrava poslovna praksa koja je u interesu svih zainteresovanih strana.

Za sve informacije kontaktirajte nas putem maila na office@vkbu.org ili na telefone: +381 64 2022 097 i +381 63 85 48 175

ŠTA VESLAČKI KLUB BEOGRADSKI UNIVERZITET MOŽE DA PONUDI

Prvenstveno kao akademska i sportska institucija, potencijalnom sponzoru nudimo mogućnost realizacije zajedničkih projekata, kao i priliku da postanu poktovitelji već isplaniranih projekata.

Kao pokrovitelj naših projekata i Kluba, vaša kompanija će pored medijske vidljivosti (isticanje sponzora u svim najavama događaja, strateško pozicioniranje logoa u Klubu i na svim štampanim materijalima, prisustvo na društvenim mrežama i internet stranici), imati priliku da, u saradnji s našim stručnjacima, za svoje zaposlene i poslovne partnere organizuje aktivnosti zahvaljujući kojima je moguće ojačati lojalnost i poziciju na lokalnom i regionalnom nivou. Zahvaljući resursima i kapacitetima kojima raspolažemo, Klub je u mogućnosti da organizuje brojne team building programe i druženja za zaposlene vaše kompanije.

Ukoliko ste prepoznali svoj interes da budete pokrovitelj našeg Kluba i/ili projekata koje Klub organizuje, možete nas kontaktirati putem maila na office@vkbu.org ili na telefone: +381 64 2022 097 i 381 63 85 48 175

NAŠI DOSADAŠNjI SPONZORI

Naši dosadašnji sponzori bile su kompanije najrazličitijih grana i privrednih delatnosti i to:


Univerzitet u Beogradu
   RV-Fidelia-Tubingen   FON logo   logo-ci    images alp_inzenjering-logoDPC76500      portal-studentski-zivot     najstudent-com       

AdriaHost   powerd by noredus

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-61986124-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');